RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Моральне днище: в мережі обурилися через відео зі зверненням путінського режисера до українців

У мережі викликало хвилю обурення вражаюче за своїм лицемірства і цинізму відеозвернення відомого російського режисера і продюсера Федора Бондарчука до українців, зроблене в рамках акції "Брати назавжди".

У своєму виступі Бондарчук розповідає, що він і організація "Українські земляцтва Росії" вирішили надати допомогу ветеранам-афганцям України і висловлює жаль з приводу того, що "наш братський український народ" страждає в умовах "війни і бідності".

"Ті, хто посварив наші народи, сьогодні хитро посміхаються і потирають руки. Але ми, я впевнений, знайдемо в собі сили захистити наше братство. Давайте разом зробимо перший крок до відродження наших добрих відносин ..." - заявив Бондарчук, "забувши" про те, що він підписав лист діячів культури РФ з підтримкою дій Володимира Путіна по окупації Криму, що, фактично, поклало початок військової агресії Росії проти України і призвело до більш, ніж десяти тисячам жертв.

Відзначимо, що саме відеозвернення Бондарчука було записано ще на початку квітня 2017 року, але знову потрапило в фокус користувачів інтернету, швидше за все тому, що 17 травня Федора Бондарчука було обрано главою "Українських земляцтв Росії".

Нагадаємо, раніше в інтернеті висміяли Федора Бондарчука, який став на бік лідера Чечні Рамзана Кадирова в скандалі навколо образливої заяви чеченського лідера про опозицію як ворогів народу.