RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Безвiз для України: Тука розповів, коли вирішать питання з біометричними паспортами для ОРДЛО і Криму

Заступник міністра з питань окупованих територій і ВПЛ України Георгій Тука повідомив про те, що питання забезпечення біометричними паспортами жителів ОРДЛО і анексованого Криму буде вирішуватися на закритій нараді, яка відбудеться наступного тижня.

Про це Тука сказав у ході виступу на міжнародній конференції "Реінтеграція Донбасу в умовах гібридної війни", передає Укрінформ.

Заступник міністра зазначив, що вчора у нього була зустріч у Міністерстві закордонних справ з приводу біометричних паспортів для жителів територiй, які тимчасово не контролюються Україною.

Тука повідомив, що до засідання, яке відбудеться наступного тижня, будуть залучені прикордонники. Він додав, що на нараді також буде порушено питання про спрощену процедуру вступу абітурієнтів з неконтрольованих територій в українські вузи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Державній міграційній службі України повідомили, що для жителів окупованого Криму немає особливих процедур при оформленні біометричного паспорта, який дає право на безвізовий в'їзд в країни Євросоюзу.