RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Путіну він не цікавий: волонтер озвучив оригінальний прогноз щодо повернення Криму

В осяжній історичній перспективі окупований РФ Крим повернеться до складу України, проте вже без проросійськи налаштованої частини населення.

Таку думку висловив відомий волонтер Роман Донік в інтерв'ю "Апострофу".

За його словами, незабаром через зневоднення Криму звідти почнеться масовий відтік проросійськи налаштованих жителів до РФ.

"Зараз там закінчиться прісна вода, благополучно вони звідти побіжать - і там подивимося, як воно все повернеться. І знову туди пустимо воду, знову все буде нормально. З тією лише відмінністю, що ось цей гніднік, розсадник "русскомировцев" звідти кудись чухне", - заявив Донік.

Говорячи про терміни повернення півострова, він зазначив, що "в історичних масштабах 50-60 років" - це небагато.

Волонтер також вказав на те, що президент РФ Володимир Путін після окупації Криму втратив до півострова і його мешканців будь-який інтерес.

"Знаєш, що добре у випадку з Кримом? Те, що для Путіна він помер. Крим йому вже не цікавий. Він, в принципі, видавив максимально з цієї теми. Повернення "исконно русских земель", все це саме... Зараз це йому не цікаво. І на ниття ось цих мільйонів кримчан, які будуть без води, йому, за великим рахунком, плювати", - розповів Донік.

У той же час він підкреслив, що питання Криму може бути використано Кремлем для виправдання повномасштабного військового вторгнення в Україну.

Детальніше про ситуацію в окупованих Криму та Донбасі читайте в інтерв'ю "З Кримом все просто, для Путіна він вже помер - волонтер Роман Донік", опублікованому на "Апострофі".