RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Психолог розповів, як зомбують дітей на окупованому Донбасі

Українські діти, які мешкають на окупованій Російською Федерацією частині Донбасу, щиро ненавидять Україну через ефективну інформаційну політику російських пропагандистів.

Таку думку висловив військовий психолог Андрій Козинчук в інтерв'ю "Апострофу".

"Все, що їм дали, так вони і відчувають. Вся справа в тому, в якому інформаційному полі вони знаходяться. Вони отримують інформацію вибірково: ту, яка вигідна. Інформацію про те, що тут їдять російськомовних дітей і ґвалтують бабусь, але найбільш радикальна теза, що наші Збройні сили знищують мирне російськомовне населення Донбасу. Вони люто ненавидять, не тому що це саме Україна, а тому, що їм дають таку інформацію", - заявив експерт.

За його словами, російським пропагандистам вдається зомбувати не тільки дітей, а й доросле населення, яке, здавалося б, здатне до критичної оцінки інформації.

"Вони активно зомбують людей через телевізор. Наприклад, недавно були новини, що в одному з сіл на Донбасі немає електроенергії. Вони купують генератори, а годину роботи генератора обходиться досить дорого, отож, як тільки включається генератор, перше, що люди роблять, це заряджають мобільні телефони і вмикають телевізори ", - розповів Козинчук.

Він підкреслив, що інформаційне поле - як наркотик: якщо вам дали якусь новину, то наступна новина повинна бути яскравішою, гострішою.

Детальніше про те, як "виховання" у стилі "русского мира" відіб'ється на психіці підлітків і яких громадян в результаті отримає Україна читайте в матеріалі "Аналог Гітлерюгенд на Донбасі: дітей ще можна врятувати", який опубліковано на "Апострофі".