RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Не майте ілюзій: опальний ватажок ДНР розповів про реальну ситуацію на окупованому Донбасі

Колишній ватажок ДНР Олександр Ходаковський, який недавно розповів, що буде в разі настання України на Донбасі, описав тяжку ситуацію в окупованому Донецьку.

Слова Олександра Ходаковського на сторінці в Facebook опублікував командир бригади "Схід" Олександр Сергєєв.

"Перший республіканський супермаркет повинен контрагентам сімсот мільйонів рублів (11,3 миллионов долларів, - прим. "Апострофа"), постачальники продукції в ДНР свідчать, що оборот скоротився в СІМ разів!!! Те, що виручали за день - тепер за тиждень ... І чим довше війна - тим важче будуть наслідки. Зрозуміло, чому я ухилився в цю абстрактну для багатьох вже тему? Не буде у нас ніякої економіки, поки не закінчиться війна - не живіть ілюзій", - цитує слова Ходаковського Сергєєв.

За словами Ходаковського, зростання економіки в разі військового конфлікту міг бути тільки за часів СРСР.

"Це тільки під час Союзу можливе був зростання економіки у воєнний час, але тоді не було бариг державного масштабу, та й економіка була вузькоспеціалізована, а ситцеві сукні і килими народ побачив уже багато пізніше, коли почали налагоджувати легку промисловість і злегка повернулись від війни до людей. Так що не корите мене сильно - я розумію, що говорю", - продовжує цитувати Ходаковського Сергєєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ходаковський заявляв, що у бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі катастрофічна ситуація з озброєнням.