RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

ЧС-2018 закінчено, маски скинуто: мережу підірвало відео спілкування поліції з активістами Pussy Riot

Користувачі мережі активно обговорюють відео спілкування російського поліцейського із затриманими активістами групи Pussy Riot, які в міліцейській формі вискочили на поле фінального матчу ЧС-2018.

Відео допиту опубліковано в Facebook.

"- Наручники сюди! На обох! Ти, тварюка, хто така?! Ім'я, прізвище, по батькові?! А ви знаєте, що Росія за це буде платити штрафні санкції ФІФА?

- Чому?

- Покачену. Ви Росію підставили під санкції! Я іноді жалію, що зараз не 37-й рік. Обісрали Росію, так?!

Нарешті все в країні повертається на свої місця, а то ніби в запої цілий місяць були", - коментує ролик журналіст Антон Наумлюк.

"ЧС закінчено. Маски дружелюбності скинуті. Поліцейська Росія повертається. Ласкаво просимо в рідній ГУЛАГ, росіяни. Скучили вже, напевно?", - пише в Facebook Alex Vitauskas.

"Свято закінчилося. Ласкаво просимо в АД!", "Прекрасний фінал всієї мундіальной епопеї. А за тварюка на адресу дівчини, я б порвав за свою дочку кого завгодно", "А зараз ось-це перевести і в міжнародну пресу!", - також пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", група Pussy Riot повідомила, для чого її учасники вибігли на поле в матчі чемпіонату світу-2018 між Францією та Хорватією.