RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Рабам не платять - зріє бунт: в мережі бурхливо обговорюють сумну ситуацію з зарплатами в Криму

Співробітники підприємства "Титан" в місті Армянськ (окупований Росією Крим) скаржаться на невиплату заробітної плати.

На даний факт звертає увагу блогер RoksolanaToday & Крим.

"Ви не пробували перекрити дорогу, що йде на Титан, заблокувати під'їзди? Або будете постійно чути слова завтра або п'ятниця. Пора діяти, а не скаржитися!", "А вони тільки анонімно друкувати вміють. Погудять і заспокояться", "Чекаю з нетерпінням того дня, коли люди з головних цехів заб'ють х*й на роботу. Жерти нех*й, одягнути нех*й. Г*ндони. Сидять там голови в Москві, тварі", "Сенс ходити на роботу?", - обуруються співробітники підприємства в мережі .

Тим часом по місту знову пішли чутки про новий маніяка, який вбиває і ґвалтує дівчат. Місцеві жителі вважають це спробою відвернути увагу від проблеми з невиплатою з/п.

"Уже не перший раз помічаю: як тільки затримують надовго зарплату, тут у нас в місті відразу маніяк якийсь з'являється або насильник, або педофіл. Всі відразу забувають про зарплату і обговорюють нові новини. Так ця система вже який рік діє, причому безвідмовно. За лошар всіх тримають!!!!", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", росіяни, які приїжджають до окупованого Крим, в жаху від тих змін, які відбулися на півострові після анексії Росією.