RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

ДТП з машиною патрульних у Сумах: відомі сумні подробиці

У Сумах одна із семи потерпілих у аварії за участю автомобіля патрульних Toyota Prius та автомобіля Audi перебуває у вкрай тяжкому стані.

Об этом заявив заместитель городского головы Максим Галицкий во время аппаратного совещания, передает УНІАН.

"До реанімаційного відділення обласної лікарні госпіталізовано 24-річну дівчину, яка перебуває у вкрай тяжкому стані, без свідомості, у неї діагностовано черепо-мозкову травму, забій головного мозку та перелом основи черепа", – доповів посадовець.

За його даними, також до хірургічного відділення госпіталізовано чоловіка 1983 року народження, у якого діагностовано політравму, а до нейрохірургічного відділення доправлено жінку 1988 року народження з черепно-мозковою травмою та забоєм грудини.

"До ортопедичного відділення госпіталізовано двох осіб: чоловіка 1983 року народження з черепно-мозковою травмою та враженням кісток тазу, та жінку 1987 року народження, члена патрульного екіпажу, з черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. Крім того, за медичною допомогою до лікарів зверталися 26-річний водій патрульного автомобіля та 51-річна пасажирка Аudi. Їм призначено амбулаторне лікування", – зазначив Галицький.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області, за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 19 серпня.

Також, за даними відомства, у ДТП постраждали шестеро осіб: четверо перехожих, пасажир службового авто та пасажир Аudi.

Як повідомляв "Апостроф", у Дніпропетровській області фура зіштовхнула автобус з дороги.