RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ціни злетіли вгору: російський журналіст побував в Криму і поскаржився на сервіс

Російський журналіст побував в окупованому Криму та поскаржився на жахливий сервіс на вокзалах, в готелях і аеропортах.

Про це йдеться в репортажі "Як ви задовбали!": Кримчани незадоволені напливом туристів", опублікованому на сайті МК.

Разом з тим журналіст зазначає, що в розмовах з місцевими жителями раз у раз прослизає роздратування і нарікання з приводу того, що "раніше було краще". Так, люди скаржаться на те, що сьогодні туристів дуже мало, раніше їх було в рази більше.

"Раніше Україна їхала починаючи з квітня. А зараз весь червень був порожній, тільки на початку липня люди поїхали". "Коли була Україна, ціни були вище - квартиру можна було здавати за 50 доларів на добу", - розповідають місцеві жителі, пише автор статті.

Жителів Криму в репортажі порівнюють зі старою з казки про золоту рибку: "Інших причин, крім утриманського менталітету, я не бачу. Коли Крим приєднали до Росії (анексували, - ред.), кримчани думали, що багата нафтою і газом Росія завалить їх скатертину-самобранку килимами-літаками та іншими цветиками-семицветиками".

За словами пропагандистів, спочатку анексії до Криму надійшов вал грошей. Але потім, пише автор матеріалу, "халява скінчилася" і ціни в Криму злетіли вгору. А напливу туристів, незважаючи на авіасполучення і відкриття Кримського моста, так і не сталося.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Севастополя, в анексованому Криму, скаржаться на жорсткі дії представників окупаційної адміністрації, так званих "судових приставів", які заарештовують в тому числі і дитячі виплати.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство