RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Якщо виживе: відомий лікар видав сумний прогноз по здоров'ю Сенцова

Через тривале голодування у незаконно засудженого в РФ українського режисера Олега Сенцова почалася дегенерація клітин всього організму.

Про це в ефірі "Радіо Крим.Реаліі" повідомив лікар-анестезіолог університетської клініки "Хадасса" в Ізраїлі Володимир Бродський.

Лікар зазначає, що у Сенцова почалася дегенерація клітин всього організму. З цієї причини у нього змінюється колір волосся, з'являються набряки на руках і животі.

"Ми називаємо це хаосом в імунній системі через брак вітамінів і мінералів. В кінці цієї фази людина помирає. Але ми не маємо ніякої об'єктивної медичної інформації з приводу стану Сенцова - судити можемо тільки по фотографіях, його словах, а також словах сестри і адвоката. Ми бачимо, що голодуючий з другої фази увійшов в третю заключну фазу. Як він з неї вийде, ніхто не знає. Планувати тут нічого не можна, це хаос у всій системі організму. Якщо він з неї вийде і залишиться живим, він людина з інвалідністю на все життя", - розповів Бродський.

Як повідомляв "Апостроф", У незаконно засудженого в РФ українця Олега Сенцова розвинулися проблеми з печінкою, нирками, серцем, кишечником і шлунком.