RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Зрада, армія голодує: в мережі показали фото з сучасних армійських їдалень

У мережі опублікували фотографії з їдальні Харківського національного університету Повітряних сил, на яких видно, як змінилася система харчування курсантів за останні роки.

Фото розмістив на своїй сторінці радник міністра оборони і блогер Юрій Бірюков.

За його словами, раніше курсанти ХНУПС регулярно відвідували довколишні заклади громадського харчування, а в їдальню ходив мало хто. Тепер же там шикуються черги. При цьому, фінансування харчування не збільшилося.

"І нічого "складного" не було в самій системі, та і фінансування таке ж. Складно було тільки проломити опір системи, яка звикла до тотальної безконтрольності, яка рясно виросла на майже 4 мільярдах гривень на продовольство в рік. Щороку. З року в рік. і цю систему ми зламали. І з'явилися в їдальні смачні відбивні, котлети і запечені стегенця. І з'явилися на складах помідори і огірки, перець і кабачки, апельсини і ківі, нормальне м'ясо і нормальні ковбаси. А, і ще йогурт і сметана, кава і какао, соки і мінералка", - пише Бірюков.

У мережі іронічно шукають "зраду" в опублікованих фото.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", бригада "Холодний Яр" Збройних сил України отримала на озброєння всюдиходи UTV для перевезення бойових модулів "Стугна".