RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​У Києві новенький BMW потрапив в страшну аварію: пасажир дивом вижив, фото

У понеділок, 19 листопада, на Житомирській трасі, біля виїзду з Києва сталася аварія за участю автомобілів BMW 5 і Opel Insignia.

Про це повідомляє "Информатор".

ДТП сталася близько 1:00. За словами водія BMW, він із пасажиром рухався в лівій смузі по Житомирській трасі у бік Києва. Недалеко від в'їзду в столицю на розворот виїжджав автомобіль Opel Insignia. Водій Opel не помітив що рухається на нього авто і виїхав на дорогу прямо перед ним. Чоловік за кермом BMW спробував уникнути зіткнення, повернувши наліво. Машина по дотичній ударила правим боком Opel, після чого її занесло, вона влетіла у відбійник і виїхала на зустрічну смугу.

В результаті аварії постраждав пасажир BMW. Його госпіталізували з переломом стегна. Примітно, що саме йому і належав автомобіль. Він купив його днем раніше і попросив свого друга "перегнати" машину, оскільки ще не впевнено себе почуває за кермом для довгих поїздок. BMW отримав значні пошкодження. Від удару об відбійник, у нього відірвалося праве переднє колесо, вся права сторона сильно пошкоджена і вирвані передні двері. У Opel Insignia розбита задня частина. На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і швидка. Деталі події встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", в Голосіївському районі міста Києва на перехресті вулиць Академіка Заболотного і Івана Сірка 17 листопада близько опівночі сталася ДТП з постраждалими.