RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Відомий російський комік розповів, як приїхав в Україну і потрапив до чорного списку

Відомий російський комік Олександр Гудков розповів, що в 2016 році українські глядачі їх зустріли "Comedy Woman" дуже тепло, але вже в аеропорту артистам заявили, що вони більш не зможуть в'їхати до України.

Про це комік розповів виданню "Медуза".

"Так. У 2016 році нам запропонували дати великий сольний концерт "Comedy Woman"в Києві. Керівництво Comedy Club їхати нам не радило - передбачало, що будуть провокації. Але ми ж взагалі не про політику, тим більше що багато наших дівчаток на Україні народилися, у багатьох живуть родичі. Ми вважаємо, гумор люди люблять скрізь.

Ми поїхали, хоча чутки про те, що будуть провокації, не вщухали. Я заздалегідь підготував шість або сім так званих гум - заздалегідь придуманих жартів. Подумав, що, якщо із залу щось будуть кричати, ми просто виведемо їх на жарт. Щось на кшталт: "Чоловіче, що ти кричиш?" Але до нашого загального здивування, цей концерт був найтеплішим за останні роки.

Наша програма, яка зазвичай йде годину-сорок, годину-п'ятдесят, йшла більше двох годин - кожну дівчинку зустрічали такими оваціями, як ніби ми якісь зірки, як ніби це Spice Girls знову об'єдналися для Києва. Після концерту половина дівчат плакали - настільки там було супер. Ми побачилися там з українськими кавеенщиками, яких давно не бачили і які самі перестали їздити в Росію. Вони нам сказали: "Класно, що ви приїхали, тому що до нас вже ніхто не їздить"", - розповів Гудков.

Але за його словами, в аеропорту їм сказали, що всім артистам з їх колектива поставили п'ятирічний нев'їзд.

"А коли ми вже їхали, в аеропорту нас усіх по черзі запитали, чи були ми в Криму. Не можу сказати за всіх, але якісь дівчата по-любому туди їздили - на якісь корпоративи. І нам сказали таку фразу: "Ми вас впустили. Хоча могли і не впускати, і навіть не хотіли вас впускати, але у вас був запланований концерт. Але більше ви сюди не в'їдете". Потім вже через наших українських колег ми дізналися, що всім поставили п'ятирічний нев'їзд", - підсумував Гудков.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський співак Валерій Сюткін відмовляється давати концерти в Криму, а також на території, підконтрольній Україні, щоб "не вносити розбрат".