RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В мережі бурхливо обговорюють створення в Україні нової партії

У п'ятницю, 7 грудня, в малому залі кінотеатру "Жовтень" пройшла зустріч потенційних учасників нового суспільно-політичного руху, який в майбутньому може бути переформатований в політичну партію.

Про це повідомляє LB.ua.

Як передає видання, в зборах брали участь депутат Київради, виключений із фракції "Самопоміч", Сергій Гусовський, прихильники його нової депутатської групи в Київраді "Київська команда", народний депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, заступник міністра економіки Максим Нефьодов, головний редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов, представники Інституту майбутнього, а також колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.

Під час зустрічі учасники обговорили створення нового суспільно-політичного руху під назвою "Люди Важливі".

За задумом ініціаторів руху воно надалі буде трансформовано в політичну партію, яка "має намір співпрацювати з будь-яким переможцем президентських виборів". У руху нібито вже є 500 прихильників в регіонах і механізм фінансування суспільно-політичної освіти.

Також увазі учасників зустрічі був запропонований "маніфест українських лібералів", в якому названо головну задачу руху - "виведення швидкими темпами України з соціально-економічної кризи до рівня найбільш розвинених демократій світу".

У мережі тут же почали обговорювати це зібрання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі відбулися масові сутички біля офісу відомої партії.