RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Українська співачка написала зворушливий пост про загиблу в Києві маму і пригрозила вбивці

Відома співачка Ірина Ебралідзе, мати якої загинула в смертельному ДТП біля цирку в Києві в четвер, 31 січня, написала скорботний пост, в якому пообіцяла покарати винуватця.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Загинула мати співачки... Так, не хочу, щоб такою ціною !!! Не хочу, щоб такою ціною про тебе писали, рідненька. Не вірю... ти ж просто стояла в заторі... чекала свій зелений сигнал... а тебе вбили... миттєво, бридко, збоку, підло ... Ми будемо боротися щоб вбивцю було покарано, але все одно мені тебе не повернуть", - написала дочка загиблої.

Співачка також поділилася своєю скорботою.

"Царство небесне, моя чарівна квіточка - матуся... люблю тебе рідна - більше життя... Пробач за образи... ти у нас найкраща, про таку маму - мріють.. рідна, тепер ти з батьками своїми.. я обов'язково продовжу співати, я буду співати для тебе, ти мій головний глядач, ти моя кровинка, моя бусинка... боляче.. не можу дихати", - написала Ірина.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 2 лютого, в Києві проходить засідання суду, де обирають запобіжний захід для Олексія Сахарова, підозрюваного в скоєнні смертельної ДТП, у якій загинула мати української співачки Ірини Ебралідзе.