RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ми люди, а не роботи: лікарі з усього світу влаштували флешмоб і показали, як сплять на робочому місці

У соціальних мережах по всьому світу медики підтримали флешмоб, публікуючи свої фото, де вони сплять на робочому місці.

Про це повідомляє ресурс Umbrella.green.

За допомогою такої ідеї працівники медичної сфери вирішили показати, що вони не роботи, а живі люди і втомлюються на роботі після виснажливої зміни.

Крім того, цими фото лікарі підтримали свого колегу з Мексики, який вночі заснув на робочому місці і був сфотографований блогером, який опублікував фото в мережі і розкритикував його за те, що той не робить свою роботу належним чином. Після цього медики по всьому світу стали на захист свого колеги і виклали в мережу свої аналогічні знімки. Фото поширюються в соцмережах під тегом #YoTambienMeDormi (з іспанського: "я теж заснув").

Уточнюється, що блогер зробив фото медпрацівника, який заснув о 3 годині ночі і підписав його: "Багато пацієнтів чекали допомоги".

У відповідь на це один мексиканський доктор виклав свій знімок з тегом "я теж заснув". Після цього в соцмережах з'явилися і інші фото медиків. Під фото медпрацівники писали про те, що лікарі по всьому світу часто переутомляются на роботі, у деяких з них зміни тривають по 36 годин, а в тиждень виходить до 80 робочих годин.

"Ми люди, а не машини!" - констатували учасники флешмобу.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах користувачі почали флешмоб, в рамках якого вони публікують фото ям на дорогах і супроводжують їх питанням до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана: "Де дороги?".