RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Сотні тисяч євро: Олег Винник розповів про хабар за Євробачення, відео

Український артист Олег Винник розповів, як він хотів поїхати представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення".

Про це повідомляє ТСН.

"Я написав пісню українсько-німецьку. І, коли я запитав: "Як це все відбувається?", Мені запропонували заплатити 600 тисяч чи то доларів, то чи євро. Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу", - зізнався Олег.

Тоді Винник запитав у свого норвезького колеги, який їздив від Норвегії на "Євробачення" років 20 тому, скільки він витратив коштів, щоб поїхати на пісенний конкурс. Він йому відповів: "Для мене це було так дорого. Я купив костюм за 450 доларів".

"Так що сьогодні є один плюс, що артист повинен заплатити приблизно десь 150 тисяч доларів. На сьогоднішній день я можу собі це дозволити і поїхати за 150 тисяч доларів виступити як обличчя України", - зазначив співак.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Національна громадська телерадіокомпанія заявила, що Україна відмовляється від участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2019".