RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Тема для кухонних баталій: що пишуть в мережі про резонансне призначення Кривоноса

Користувачі мережі вважають, що зняття кандидатури Сергія Кривоноса з президентських виборів і його призначення заступником секретаря РНБО України - це домовленість.

Зокрема, про це пише активіст і ветеран АТО Роман Кулик на своїй сторінці в Facebook.

"З Кривоносом цікаво вийшло. Таки домовленість щодо зняття була, і дійсно на значну посаду. Призначити його першим заступником Турчинова замість оскандаленого колишнього партнера по бізнесу Гладковського акурат після останньої серії розслідування Бігуса - це непоганий хід, у всіх відносинах. Хоча і явно запізно" , - написав він.

За його словами, Кривонос має артикульовані амбіції, свій критичний погляд на стан армії і її розвиток і навряд чи міг би тихо грати на стороні президентської команди. Присутність такої людини у Турчинова - це однозначний плюс.

"В цілому нормальна така угода вийшла - розміняв безперспективну кампанію на солідну посаду в РНБО. А ось наскільки довго він пробуде на посаді - залежить вже від результатів президентських, може лише півтора-два місяці", - констатував Кулик.

Також він зазначив, що про результати роботи в такі строки говорити смішно.

"Тому і важко сприймати це кадрове рішення як продуктивний крок. А Кривоніс поставив всю кар'єру на кін, тим більше у частини громадян 100% заробить клеймо зрадника і чогось гірше. Тільки більшість сприйме це виключно як майже підкуп кандидата, що є поверхневою оцінкою. Це політика і він зробив свій вибір. Хотілося б вірити, що добре зарекомендує себе на посаді", - написав блогер і активіст.

Користувачі мережі прокоментували новину про призначення Кривоноса. Однак в цілому більшість схвалює таке рішення, зазначивши, що добре, що в РНБО буде військовослужбовець. Також в мережі пожартували про схожість Кривоноса з естрадним співаком Михайлом Шуфутинським.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Сергій Кривонос вирішив зняти свою кандидатуру з майбутніх виборів.

Як повідомляв "Апостроф", президент України представив нового заступника секретаря РНБО України Сергія Кривоноса, який зайняв цей пост замість оскандалився з розкраданнями в Міноборони Олега Гладковського.