RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Повний відрив від реальності: мережі здивував заклик до росіян відомого рок-музиканта

На думку музиканта і соліста рок-групи "ДДТ" Юрія Шевчука, російська інтелектуальна еліта повинна повернутися на батьківщину і "рухати країну в потрібному напрямку".

Про це повідомляє ресурс teleprogramma.pro.

Гурт "ДДТ" зустрівся з журналістами під час своїх гастролей в США. У бесіді Шевчука запитували про групу, перельоти і гастролі, але він також зачепив тему політики. На його думку, росіянам, які переїхали до Америки, пора повертатися додому, щоб розвивати країну.

"Чого ми чекаємо? Ми бачили ваші просвітлені обличчя і чекаємо, щоб ви все спакували валізи і приїхали разом з нами в Росію. Пора вже, друзі, пора. Нам не вистачає просвітленого інтелекту, творчої потенції. Ви ж уже все навчилися тут - пора нам допомагати, рухати країну в потрібному напрямку", - розповів Юрій Шевчук.

Російський письменник і військовий журналіст Аркадій Бабченко прокоментував слова відомого музиканта.

"І правда, чого це я. Пора будувати же нову світлу Росію. Біжу, Юр, біжу! Задерши штани прям повертаюся галопом. З дітьми і Муждабаєвим. Відразу в Пітер, до Пригожина. Або до Владивостока, до Дмитра Третьякова, який за репост мого поста вже більше року сидить. Або з Адамом Осмаєвим, в Грозний. Каспаров, Піонтковський, Гурієв, Чичваркін разом з нами. На мосту Нємцова зустрічаємося. Федя Чистяков під акордеон з кішкою і з усіма Свідками Єгови шеренгами через кордон. "Правий сектор" в повному складі. Цеглу підносити. Для будівництва. Сущенко, Клих, Гриб вже з'їздили. Тепер листи пишуть. Зазивають - в натурі, чого ви, пацани, приїжджайте, тут класно! Лабитнангі подивіться. Чудове місто. Шкода, Паша Шеремет не дожив до цього щасливого дня. Не встиг нову красиву Росію побудувати трошки", - заявив Аркадій Бабченко.

Він здивувався тим, що відбувається в Росії. На думку журналіста, навіть кращі росіяни не в своєму розумі.

"Навіть найкращі повністю їдуть зозулею. Ну повний же відрив від реальності. Білі кульки геть витіснили головний мозок. Приїжджайте з дітьми будувати нову красиву Росію... Ельфи, блін", - написав Бабченко.

Як повідомляв "Апостроф", російський рок-музикант, соліст групи "ДДТ" Юрій Шевчук вважає, що у відносинах України і Росії ще не все втрачено.