RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У минулому житті була музикантом: в мережі показали фото українки, яка рятує життя бійцям ЗСУ

У мережі розповіли про колишню музикантку, яка зараз допомагає українським бійцям на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

Марина - лікар-анестезіолог, ординатор відділення анестезіології та інтенсивної терапії однієї з мобільних госпіталів, які перебувають зараз в районі проведення ООС.

"Я просто хотіла допомогти нашим героям і своїй країні", - заявила вона.

Жінка помітно хвилюється, коли доводиться спілкуватися на камеру. Справа в тому, що її пацієнти, як правило, надходять до неї у важкому стані. А тут вже не до розмов.

"У такі моменти все якось робиться само собою. Мозок працює ніби комп'ютер, а руки - як автомат. Знаєш, що потрібно швидко виконати свою функцію", - поділилася Марина.

Марина, як анестезіолог, намагається швидше передати пораненого в руки хірурга.

"Знаєте, найважче, коли ти бачиш людину з якоюсь незначною хворобою, а за день або два його привозять з важким пораненням. Я намагаюся зробити все, щоб він повернувся до життя", - зазначила медик.

Як говориться в повідомленні, після громадянського життя Мариняі було важко звикнути до побудови, мундирів тощо. Але армійський порядок її в багатьох випадках влаштовує. Бо, за її словами, у них підібрався чудовий колектив. Людей, яких зібрала разом велика державна біда, і для яких просто немає чужого болю.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розповіли про дівчину-медика з прізвищем "Бусинка", яка допомагає пораненим бійцям на Донбасі.

Також стала відома історія бійця, який загинув на Донбасі від кулі снайпера 20 лютого. Військовослужбовець ЗСУ Василь Богоносюк пішов на фронт добровольцем на самому початку війни.