RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Знаменита бородата жінка вийшла заміж: опубліковано фото обранця

У США вийшла заміж жінка, у якої з 14 років почала рости борода.

Про це повідомляє ресурс kr24.com.

У Літл Бер Шварц в 14 років діагностували синдром полікістозних яєчників. Через це у неї на обличчі почало рости волосся і з'явилася борода. Дівчина приховувала недолік косметикою і голилися.

П'ять років тому Шварц пощастило зустрінеться в хлопцем, якому вона показала свій недолік. Також, щоб побороти комплекси, дівчина взяла участь у спеціалізованому конкурсі краси, де перемогла. Однак з часом з хлопцем стосунки зійшли нанівець і дівчина втратила надію знайти свою любов.

Але в липні 2016 року 45-річний Тобіас Бредік написав Літл Бер в соцмережі, і з тих пір вони разом. Заради своєї нової любові Тобіас навіть розлучився з попередньою дружиною і вирішив одружитися на Шварц. На момент укладення шлюбу дівчині вже виповнилося 36 років. На весіллі були присутні 40 осіб.

"Я відразу зрозуміла, що він дуже добрий і красивий чоловік... він поважав той факт, що я не боялася показати свою бороду" - поділилася Шварц.

Молодих навіть не збентежило різне віросповідання: Літл - християнка, а Тобіас - сатаніст. Подружжя стверджує, що ніяких розбіжностей між ними немає, у них загальні етичні принципи.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли фото ватажка ДНР Дениса Пушиліна, на якому він зображений з букетом під час привітання жінок з 8 березня.