RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Одеські депутати представили нардепу Найєму міський проект благоустрою Літнього театру

У п'ятницю, 19 квітня в Одесу на запрошення осіб, наближених до забудовника Аднану Ківана– тих, що виступають проти проекту благоустрою Літнього театру, прибув нардеп Мустафа Найєм.

Про це повідомляє gazeta.ua.

Місцеві активісти, будучи впевненими, що такого роду візити лише загострять ситуацію, облили депутата і його соратників нечистотами, а також закидали їх іграшками, що імітують статеві органи.

Пізніше біля Літнього театру дали брифінг одеський нардеп Дмитро Голубов, депутати міськради та голова облради Анатолій Урбанський, які пояснили Найєму, що концепцію, запропоновану продюсером Дмитром Шпинарьовим, раніше детально проаналізували і врахували в ній все пропозиції одеситів.

"Я бачив проект благоустрою Літнього театру і відповідно до нього зелена зона повністю зберігається. Якщо щось піде не так, то я буду першим, хто виступить проти цього проекту", - підкреслив Урбанський.

За словами депутата Одеської міськради Олександра Шеремета, завдяки проекту з'явилася можливість відродити територію Літнього театру, яка останніми роками перебуваву запустінні.

"Я - за відродження Літнього театру. Ми проаналізували проект Шпинарьова, відповідно до якого передбачається благоустрій Літнього театру. Тут з'явиться сцена, буде упорядкована зелена зона, встановлено дитячий майданчик. В цілому створять всі умови для того, щоб одесити відчували себе тут спокійно", - зазначив Шеремет.