RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Дуже погано: стало відомо про катастрофічне погіршення здоров'я в'язня Кремля в Криму

Стан здоров'я кримськотатарського активіста Едема Бекірова, якого окупанти звинувачують в незаконному зберіганні боєприпасів і вибухівки, погіршується день за днем.

Про це повідомляють Крим.Реаліі.

"Бекірову дуже погано. Я бачив його вчора: ообличчя набрякле, постійна задишка, бронхи забиті, каже, що зовсім не відчуває пальців ноги. Його підсадили на інсулін і вливають величезну кількість, посилаючись на протокол лікування. Хоча до затримання він підтримував цукор в крові за допомогою таблеток. З кожним місяцем дозу тільки збільшують, підшлункова залоза вже не витримує, і це крім величезних проблем з серцем", - повідомив адвокат політв'язня Іслям Веліляєв.

За його словами, лікарі спеціально затягують процедуру визначення доцільності лікування його підзахисного, оскільки не хочуть підтверджувати неспроможність методу лікування.

"Його сили закінчуються. Едем сказав мені: "Іслям, зроби що-небудь мені треба вийти, інакше я просто помру", - додав адвокат.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", до схопленому і ув'язненого в окупованому Криму кримськотатарського активіста Едема Бекірова, який хворіє на цукровий діабет, майже два тижні не приходили лікарі.