RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Зеленського хочуть покарати "повсталого з мертвих" Бабченка

З'явилася інформація про те, що журналіста Аркадія Бабченка хочуть в СБУ притягти до відповідальності за "провокацію" з інсценуванням його вбивства.

Про це повідомляється в Telegram каналі "Незигарь".

У повідомленні стверджується, що справа про замовлення вбивства Бабченко фактично розвалилася.

"Головний обвинувачений Герман відправився до в'язниці на 4,6 року, після того як він уклав угоду з СБУ і слідчими. Вирок суду так і не був оприлюднений в публічному реєстрі... Стосовно іншого обвинуваченого - Пивоварника - за півроку слухання в суді ще не почалися - вже двоє суддів взяли самовідвід. Кажуть, що справа просто розвалиться в суді. По третьому - Тарасу Стельмашенко - військова прокуратура відмовилася звинувачувати його в підготовці теракту. Його засудили лише за незаконне зберігання зброї", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за твердженням авторів Telegram каналу, "люди Зеленського в СБУ" нібито хочуть вивчити справу на предмет провокації і притягнути організаторів інсценування і самого Бабченка до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, докладніше про справу Бабченка читайте в матеріалі "Апострофа": "Вбивство" Аркадія Бабченка: навіщо все це було потрібно.