RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Суцільне місиво: з'явилося відео наслідків смертельної ДТП у Києві

8 червня ввечері біля ТЦ "Домосфера" в столиці Mercedes, в якому знаходилося п'ять чоловік, влетів в прибудову. Внаслідок аварії водій авто загинув на місці, а всі пасажири госпіталізовані.

Про це повідомляє "Інформатор", публікуючи відео.

Попередньо, водій, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини. Автомобіль спочатку в'їхав у металевий відбійник, а потім - в прибудову на парковці ТЦ "Домосфера".

В результаті зіткнення 24-річний водій загинув на місці події. Відомо, що він є громадянином іншої держави (попередньо, Грузії). Ще четверо пасажирів, двоє дівчат і двоє хлопців у віці від 21 до 27 років, отримали травми різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізували.

За даним фактом почали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

На даний момент правоохоронці проводять необхідні слідчі дії, призначили відповідні експертні дослідження, щоб встановити всі причини аварії і швидкість, з якою рухався автомобіль, а також винуватця.

Як повідомляв "Апостроф", на в'їзді в Олександрію Кіровоградської області сталася аварія, в якій загинуло троє молодих хлопців. Ще одна дівчина отримали важкі травми.