RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Тут людей немає: в мережі влучно пояснили "парканний синдром" окупантів в Криму

В окупованому Криму місцеві жителі в соцмережах обурюються з приводу будівництва парканів, якими захищають залізничні колії, дороги, вокзали і навіть морське узбережжя нібито для захисту від терористів.

Гнівний пост з приводу перетворення кримських міст на клітку і гетто був опублікований на сторінці "Чорний список Севастополь" в соцмережах.

"Таке відчуття, що понаєхи вибудовують ці паркани не від терористів, а від нас з вами ... Просто життя парканне якесь. .. Чого ще не вистачає напевно, смотрящого поруч, варти і кулеметника на вишках", - скаржиться автор поста.

"Я не розумію, чому ви дивуєтеся? Ми ж тепер до рідної гавані пришвартовані.Тут людей немає, тут тільки худоба. А худобі потрібні загони", - відповів на скаргу один коментаторів.

На обурення жителів Севастополя відреагував у своєму акаунті в Twiitter український військовослужбовець під ніком Анатолій Штефан "Штірліц".

"Севастопольці просто в "захваті" від дій окупантів. Але згадаємо референдум! Роісся - прийди! Прийшла, все віджала і відгородила! Хотіли і отримали, прозріння починає приходити коли починаєш порівнювати "до і після". Правильно в кінці написано про вишку з автоматниками, вони там вже теж є. Рідна гавань вона така, з присмаком колючого дроту..." - підкреслив блогер.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Криму "для захисту від тероризму" захищають парканами залізничні колії.