RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Шантажують відключенням тепла: журналісти розказали про проблеми ЖК "Чайка" під Києвом

Столичний ЖК опинився на межі "льодовикового періоду" через монополію на тепло в руках місцевого депутата.

Про це йдеться в матеріалі на сайті "Вибір".

Так, в ЖК "Чайка", за словами журналістів, раніше повідомлялось про постійні скарги жителів, завищені комунальні платежі та непрозоре ціноутворення тарифів.

Жителі новобудов, невдоволені роботою обслуговуючих компаній забудовника Олексія Кулагіна зверталися до преси. За підтримки "Стоп корупції" вони створили ОСББ. Однак власнику не сподобалось зазіхання на його комунальну монополію і він вирішив просто не давати людям тепло.

"Створювати ОСББ і надавати правлінню можливість керувати будинком через статутні органи – це безпосередні права мешканців. Але Кулагін взагалі це право вважає своїм попри те, що люди купили квартири", – коментує член Нацради зі створення та забезпечення функціонування ОСББ при Мінрегіоні Алла Радивилівська.

Через примхи забудовника чотириста сімей ЖК під Києвом стали заручниками штучного "льодовикового періоду" попри сплачені наперед комунальні послуги і чинний договір.

Як зазначає Алла Радивилівська, дії управителя, який обраний в 2016 році, вочевидь, протиправні.
Пізніше стало відомо, що Кулагін скликав прес-конференцію, куди мешканців не запросив. На ній він нецензурно розкритикував мешканців за створення ОСББ.