RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

ЗНО-2020: названі дати і вартість пробного тестування в різних областях

В Україні в березні 2020 року відбудеться платне пробне зовнішнє незалежне оцінювання для абітурієнтів, всіх бажаючих його пройти запросили зареєструватися.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти на своєму сайті.

Так, заявки на тестування пропонується подавати в найближчі тижні, з 3 до 24 січня 2020 року.

Також вказані ціни на проходження пробного ЗНО - у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Київській, Черкаській, Чернігівській, Львівській, Волинській, Рівненській областях та місті Києві за одне тестування доведеться заплатити 150 гривень. В інших регіонах послуга буде дешевше - в Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Кіровоградській областях - 138 гривень, у Донецькій і Луганській областях - 144 гривні, в Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Чернівецькій областях - 142 гривні, в Харківській, Полтавській, Сумській областях - 141 гривня, в Херсонській, Миколаївській і в Криму - 145 гривень.

У Центрі зазначили, що в рамках процедури пропонується ознайомитися з тестами, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; дізнатися правильні відповіді до окремих завдань і психологічно налаштуватися на проходження ЗНО.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в Міносвіти планують зробити зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з математики обов'язковим.