RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Путін з мішком і "битва століття": Зеленський і Трамп потрапили на влучну карикатуру в США

Президент України Володимир Зеленський і ще кілька відомих особистостей потрапили на обкладинку журналу в гострій карикатурі на лідерів світової політики і громадських діячів.

Відоме видання The Week, яке виходить в Великобританії і США, випустило черговий номер журналу, присвятивши його "Особам 2019 року".

Також "особами-2019" стали президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін, еко-активістка зі Швеції Грета Тутенберг, американський баскетболіст Леброн Джеймс, глава КНР Сі Цзіньпін, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, генпрокурор США Вільям Барр.

При цьому, більшість політиків зображені, граючи в сніжки на тлі Кремля, а Путін в ролі Санта-Клауса скинув "подарунок" і відлітає на оленях. Сюрприз від "Санти", яким є ядерна ракета, на карикатурі не можуть поділити Трамп і Зеленський.

На жарт британського видання тут же відреагували російські пропагандисти Володимир Корнєєв та Ольга Скабеева, опублікувавши фото обкладинки в Telegram.

"І навіть Грета", - прокоментувала Скабеева.

Корнілов ж "порадів" попаданню на обкладинку українського президента.

"Зеленський може бути задоволений. Він все-таки потрапив на фінальну обкладинку року в американському журналі (The Week) разом з Путіним і Трампом. Ну, і хто виграв рік, що минає, за версією цього журналу?" - зауважив він.

Нагадаємо, що раніше в мережі можливе відсторонення Трампа від влади показали влучною карикатурою, на якій Трамп лежить, придавлений смужкою, на якій написано: "Імпічмент".