RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві соратника Шарія намагалися облити сечею: опубліковано відео

У вівторок, 24 грудня, в Києві співробітники видання пропагандиста Анатолія Шарія Антоніна Бєлоглазова і Дмитро Кучер стали жертвами нападу невідомих активістів, які намагалися їх облити і напоїти рідиною, схожою на сечу.

Про це у себе на сторінці в Facebook розповів адвокат Марк Фейгін.

За його словами, до цього співробітників видання Шарія змусили піти із зали Апеляційного суду в Києві, де розглядалася апеляція про запобіжний захід для підозрюваних у замаху на вбивство журналіста Павла Шеремета.

Адвокат зазначив, що раніше зазначені "журналісти" здійснювали провокації проти нього особисто, представляючись кореспондентами українського телеканалу.

"Особливо розчулив вигук "памахіте". Шаріевську мразоту, на прізвище "кучер" напоїли сечею. Пам'ятаю цього *** по Києву, цю шістку "Шарій"посилав до мене під виглядом інтерв'юера "24 каналу". Спасибі ветеранам!", - написав адвокат.

Також Фейгін опублікував відео з місця подій.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Державній прикордонній службі ухвалили рішення заборонити в'їзд в Україну пропагандистам телеканалу Міноборони РФ "Зірка", які приїжджали до Києва, вказавши, що їх запросив президент України Володимир Зеленський.