RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Люди непритомніли: спливли страшні деталі загибелі підлітка під Києвом

У селі Бабинці Київської області очевидці розповіли, як виявили тіло загиблого підлітка у воді, за їхніми словами, від шоку кілька людей на березі навіть знепритомніли.

Про це повідомляється в матеріалі "Обозревателя".

Так, 16-річного юнака Павла Кремінського рибалки знайшли в місцевому озері, він лежав в позі ембріона, а перед цим вони спокійно ловили рибу неподалік.

"Його тіло виловили місцеві рибалки в трьох-п'яти метрах від того місця на березі, де він залишив телефон і шапку. Вони цілий день ловили сітками, закидали спінінги", - розповіла очевидець.

Деякі сусіди загиблого підлітка вважають, що він послизнувся і провалився у воду, після чого через туман не зміг вибратися і замерз.

"Знепритомніли чоловік 10. Було кілька швидких. Паша був в позі ембріона - руки і ноги зігнуті. Я подумала, що у воду він потрапив живим і боровся за своє життя, намагаючись зігрітися. Я особисто схиляюся до думки, що він послизнувся. там слизько. Плити, дуже вузька стежка і немає тротуару. А з іншого боку дорога і відбійник. В ту ніч був густий туман, нічого не було видно. Нахилився до води, впав і не зміг вибратися", - поділилася сусідка хлопця.

Також сусіди не виключають варіанту з вбивством з боку місцевих хуліганів, однак в цю версію в селищі не дуже вірять, оскільки фізичних травм або саден на тілі не було.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на вулиці Героїв Сталінграда сталася трагедія - дитина впала з даху будівлі і загинула.