RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Топ-"чиновник" ДНР "замовив" кілеру свого "колегу": мережа вибухнула жартами, фото

У Донецьку силовики бойовиків затримали "ректора" так званої "Донбаської юридичної академії" Сергія Гончарова, його звинуватили в спробі організувати вбивство "міністра освіти ДНР".

Про це з посиланням на місцеві видання повідомив журналіст Денис Казанський у себе в Twitter.

Він зазначив, що "замовник вбивства" засвітився з главою ДНР Олександром Захарченко - той вручав йому прапор угруповання в ході відкриття "юридичного внз" бойовиків.

"У 2015 бойовики відкрили в Донецьку свій ВНЗ - Донбаську юридичну академію. По всіх каналах показували, як Захарченко помпезно вручав її ректору Сергію Гончарову прапор ДНР. Вчора ректора Гончарова звинуватили в організації замовного вбивства і відправили на підвал", - розповів журналіст.

У місцевих Telegram-каналах розповіли, що Гончарова затримали 17 січня під час зустрічі з кілером. Мотивом злочину називають те, що за результатами перевірки його вуз позбавили "ліцензії" через грубі порушення. До цього в мережу була злита інформація про порушення Гончарова на посаді.

"Через старі зв'язки в криміналітеті ректор Гончаров вийшов на кілера. Але, щось пішло не так, адже кілером виявився негласний співробітник МВС. При особистій зустрічі з кілером, ректор Гончаров був затриманий співробітниками поліції ДНР", - розповіли джерела бойовиків.

У мережі користувачі з гумором відреагували на історію з "ректором".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Донецьку при нез'ясованих обставинах вбили ватажка бойовиків 43-річного Олексія Кривулю на прізвисько "Грін".