RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Працюють в дитсадку Києва: спливли дані про найближчі контакти померлої в Радомишлі

Люди, які контактували з померлою від коронавірусу 71-річною мешканкою Радомишля, зараз знаходяться в ізоляції.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

Серед людей, які контактували з жінкою, виявилася її дочка, завгосп одного з дитячих садків Святошинського району Києва. Виявляється, вона спілкувалася з мамою з 8 по 11 березня. Зараз дочка також знаходиться в ізоляції.

Також в ізоляцію порекомендували відправити і двох співробітниць цього ж дитсадка, які контактували із завгоспом. Обидві - мешканки Коцюбинського, розташованого під Києвом, вони також працюють в цьому ж дитячому садку - одна нянею, а друга помічником вихователя, а живуть в Святошинському районі.

Журналісти зв'язалися з однією з них. Однак жінка тільки почувши по телефону, що її турбує журналіст сказала: "У мене все добре", і кинула слухавку. Завідуюча дитячим садком так само не захотіла пояснювати ситуацію.

У Радомишлі працівникам ЗМІ повідомили, що вже 14 березня поховали 71-річну жінку. Раніше медики чекали інструкцій з приводу процедури подальшого поводження з тілом.

"Родичі з розумінням поставилися до того, що вони знаходяться в ізоляції і не можуть брати участь в похоронах", - сказали в місцевій адміністрації.

Зараз біля будинку, де проживала жінка, стоїть поліція, але ситуація в місті спокійна.

Нагадаємо, коронавірус діагностували у жінки 1949 року народження. Вона повернулася з Польщі, після чого гостювала у родичів у Львові. Її госпіталізували 12 березня, а симптоми хвороби проявилися ще 3 березня.

Хвора жінка була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Проте 13 березня вона померла в лікарні.

У Радомишлі Житомирської області ще п'ять осіб звернулися до медиків зі скаргами на високу температуру і нежить - вони раніше контактували з хворою на COVID-19.

У той же час в місті 13 березня екстрено провели дезінфекцію. Зокрема, в церкві, яку відвідувала хвора, і на вокзалі.

Як повідомляв "Апостроф", в Радомишлі Житомирської області не працюють ринки і не їздить громадський транспорт. Такі заходи ввели після того, як в місті зафіксували випадок зараження коронавірусом.