RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Наташа Ветеринар: в Житомирі затримали хитру злодійку з серйозним "послужним списком"

У Житомирі правоохоронці затримали відому аферистку на прізвисько "Наташа Ветеринар", її підозрюють у численних епізодах крадіжок.

Про це йдеться в публікації "Київ оперативний" в Facebook.

За версією слідства затримана обкрадала продавців в магазинах, після того, як завойовувала їхню довіру. Також вона крала у них телефони та особисті речі.

"Ця панянка відома майже у всіх районах Києва, а саме - серед працівників торгівлі. Вона входила у довірливі відносини із продавцями, а потім обкрадала їх на чималі суми (наразі суми збитки складають більше ніж 100 тис грн), мобільні телефони та особисті речі. Потерпілим, у більшості випадків, представлялася як Наташа Ветеринар. Затримали її столичні правоохоронці аж у Житомирі. Правоохоронці кажуть, що насправді постраждалих більше, бо в ході слідчих дій встановили, що власники магазинів перекладали провину за зниклі кошти на самих продавців", - зазначають у публікації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на камери спостереження потрапила досвідчена злодійка, яка здійснила ряд крадіжок у місті. Вона вкрала мобільний телефон і сумки з особистими речами, а також ще один телефон в районі станції метро.

До цього в столиці затримали дружину поліцейського, яка займалася крадіжками в районі залізничного вокзалу.