RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Ховають голову в пісок: звільнений Сивохо зробив емоційну заяву про Донбас

Сергій Сивохо підтвердив інформацію про своє звільнення з посади позаштатного радника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Про це він написав у Facebook.

"Можна, звичайно, нічого і не писати - всім і так зрозуміло, що клеркам з РНБО більше не цікава тема Донбасу. На темі миру добре заходити в кабінети, а потім продавати країну і ховати голову в пісок під тиском активної меншини. РНБО з грізного і важливого органу перетворився на фікцію", - прокоментував Сивохо.

Він написав, що і далі продовжить займатися Національною платформою примирення і єдності

"Ми з Максимом Ткаченко сильно не засмутилися через втрачені посвідчення, але ми переживаємо про загублений Донбас. Тому ми будемо продовжувати допомагати президенту в його прагненні до миру! Я радий, що тепер зможу зосередитися на Національній платформі примирення і єдності. Нас вже чимало! Продовжуємо роботу! Мир нам", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві під час презентації національної платформи примирення і єдності, яка була підготовлена Сергієм Сивохо, стався серйозний конфлікт. В один з моментів в зал увірвалися представники "Азова" і почали бійку, в якій дісталося і самому Сивохо.