RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Волонтери з Нацкорпуса роздали продуктові набори пожежним в Чорнобильській зоні

7 тисяч гривень вдалося зібрати волонтерам з партії "Національний Корпус" для допомоги рятувальникам, які більше 10 днів борються з вогнем в Чорнобильській зоні. На зібрані гроші для пожежних закупили продукти і воду. Набори доставили автомобілем до КПП "Дитятки".

Про це повідомляється на сайті політичної партії "Національний Корпус".

"Сьогодні в рамках проекту "НК Волонтери" хлопці з Національних Дружин доставили пожежним, які займаються гасінням пожежі в Чорнобильській зоні, необхідні продукти. Завдяки небайдужим українцям вдалося зібрати близько 7000 гривень. Волонтери закупили продуктові набори і доставили їх пожежним на КПП "Дитятки", - йдеться на сайті політичної сили.

На даний момент в Чорнобильській зоні залишаються рятувальники для ліквідації локальних вогнищ вогню. Активна фаза пожежі тривала близько 10 днів. За цей час вогнем було знищено понад 200 га лісу (в тому числі - радіоактивного), а також - 12 віддалених сіл.

Крім допомоги рятувальникам, в рамках проекту "НК Волонтери" триває збір коштів для допомоги українським медикам і лікарням. Номер карти # НКВолонтеров для тих, хто хоче допомогти медикам: (4731) 2196 1262 9976 (Зоя Толок). Контактна інформація +38 (095) 002 30 49. Онлайн-анкета за посиланням.