RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Щоб розставити всі крапки над "i": ветеран "Азову" викликав на поєдинок нардепа Іллю Киву

Екс-керівник штабу "Національного Корпуси" і ветеран "Азова" Родіон Кудряшов назвав народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Іллю Киву боягузом і викликав його на поєдинок.

Так у себе на каналі в Telegram Кудряшов відреагував на інформацію, що Кива написав звернення в Генпрокуратуру з вимогою відкрити проти нього кримінальне провадження за нібито напад на поліцейського в грудні 2019 року.

"Ватяний Ківа вимагає у Генпрокурора заарештувати мене за напад на поліцейського в грудні 2019-го", - повідомив Кудряшов.

Також він опублікував відеозвернення до Киви.

"Іллюша! Хіба ти не обіцяв нас, патріотів вбивати? Що сталося? Чому передумав раптом? Чому замість чесної чоловічої розмови ти пишеш заяви?.. Розповідаєш, який ти сміливий... Ти не герой, а звичайний балабол, який не відповідає за свої слова", - звернувся "азовець" до нардепа.

Кудряшов викликав Киву на поєдинок, щоб з'ясувати всі питання.

"Щоб розставити всі крапки над "і" викликаю тебе і твоїх спільників на поєдинок. Доведи, що ти мужик. Поки для нас ти полохливий балабол, який прикривається своєю партією ОПЗЖ", - резюмував ветеран "Азову".