RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

День працівника податкової служби: кращі листівки і привітання у віршах і прозі

У четвер, 2 липня, відзначається День працівника податкової служби України - національне професійне свято співробітників податкової поліції.

"Апостроф" зібрав привітання та листівки до свята.

***

Податкова інспекція - як суворо звучать ці слова! Але сьогодні ваше свято! Геть маски байдужості та серйозності! Наповніть келихи і привітайте одне одного, а ми привітаємо вас! Бажаємо посміхатися ширше — так податки самі потечуть до вас рікою, вислизаючи від неплатників. Бажаємо частіше розслаблятися — життя буде не таким складним. Нехай не лише подяка стане винагородою за вашу працю, але і приємна грошова премія!

Я хочу привітати тебе з Днем податкової служби! Стояти на сторожі добробуту держави - місія складна і почесна. Ти з блиском справляєшся зі своїми службовими обов'язками завдяки своєму величезному досвіду і знанням. Бажаю тобі просування по кар'єрних сходах, успіхів у роботі. Нехай у тебе завжди буде чудовий настрій, бажаю здоров'я, щастя і добробуту.

Податківці - вірні слуги народу. Це ви, дорогі наші, суворо контролюєте поповнення державної скарбниці, і тим самим впливаєте на її розвиток і процвітання. Сьогодні ваше свято, дозвольте від усієї душі привітати вас і побажати всього найкращого. Нехай здійснюються ваші мрії, нехай удача завжди супроводжує вас, нехай в особистому житті все йде, як по маслу.

Податкова служба,

Поздоровлення прийми від України При погонах, служиш вірно,

Наповнюючи бюджет країни.

З Вами зустріч тяжка традиційно,

Якщо доходи не чисті

Заплати й спи спокійно,

Кажуть податківці

Успіхів у роботі, погоди приємної.

Податків стабільних, скарбниці величезної.

Сімейного щастя, зарплати пристойної,

Друзів найвірніших, здоров'я відмінного!

Хто сидить в барлозі,

Хто живе гідно,

Якщо сплатив податки -

Можеш спати спокійно!

Щоб спокійніше було,

Посміхнися швидше,

Мій інспектор милий -

Немає тебе добріше!

***

Раніше "Апостроф" публікував поради астрологів, в які дні липня 2020 року варто займатися покупками, коли краще стригти волосся, а в які дати точно не варто займатися ремонтом.