RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Дорожче вдвічі: турагентства в окупованому Криму підняли ціни

РосЗМІ пишуть, що ціни на відпочинок у Криму зросли вдвічі. Своєю чергою окупаційна влада півострова стверджує, що розцінки в порівнянні з минулим роком збільшилися всього на 10-15%.

Про це повідомляє ТАСС.

У РосЗМІ з'явилися публікації про те, що в Криму готелі вдвічі підняли ціни на розміщення в зв'язку з ажіотажним попитом.

У відповідь на це так званий голова "комітету з туризму, курортів і спорту держради Криму" Олексій Черняк заявив, що після початку відкладеного через пандемію курортного сезону ціни піднялися в середньому на 10-15% в порівнянні з минулим роком.

Своєю чергою генеральний директор російської мережі турагентств "Рожевий слон" Алексан Мкртчан пояснив, що підвищення цін пов'язане з витратами готелів на забезпечення безпеки в період пандемії і високим попитом.

"Всі хороші готелі задрали ціни. Глибина продажів - гігантська, багато готелів встануть скоро на stop sale (зупинка продажів) - це відбудеться протягом двох тижнів, до 15-17 липня, оскільки весь липень буде проданий і залишаться місця тільки після другої декади серпня . В цьому році буде від сили 4 млн відпочиваючих в Криму - це "потолок", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", ще в кінці червня в Криму було порожньо - в мережі показали практично порожні пляжі навіть в селищі Поповка, в якому з 2001 по 2013 роки проводився популярний фестиваль електронної музики "Республіка Каzантип".