RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Британії на аукціон виставили набір для вбивства вампірів - виглядає шикарно

В Англії на аукціон виставили набір для вбивства вампірів. У ньому також є елементи, які повинні захистити від кровопивців.

Про це повідомляє видання Hansons.

Деякі люди вірять в вампірів, в істоту-нежить, яка потребує людської крові, вже протягом сотень років. У деяких частинах світу віра зберігається і донині.

Фото: hansonsauctioneers.co.uk

Набір для вбивства вампірів представлений у вигляді коробки, покритою оксамитом, малиновим шовком. Усередині вона містить овальну емалеву картину, що зображає воскресіння Христа, вирізану фігуру зі слонової кістки, ковпачок кишенькового пістолета, флакон з кобальтового синього скла з кришкою з білого металу (вміст невідомо); три пляшки з прозорого і аква-скла; чотки; три розп'яття; два набори плоскогубців; кишеньковий ніж з перламутровою ручкою і срібним лезом HM; пляшка з зубами акули і копія "Нового завіту", Кембридж: Дж. В. Паркер, 1842 р

Фото: hansonsauctioneers.co.uk

Стартова ціна лота - £ 2000-3000. Тільки вона вже викликає великий резонанс.

Його власник з Уест-Мідлендса, який не хотів називатися, розповів:

"Я дуже мало знаю про його історію. У мене він був в моїй власній колекції протягом трьох років. Я купив його на великому ярмарку антикваріату в Ньюарку. Мені сподобався зовнішній вигляд готичної шкатулки, а коли я її відкрив, то був дуже здивований" .

Як писав "Апостроф", в місті Отен (Бургундія, Франція) археологи розкопали ранньохристиянський некрополь, в якому були виявлені близько 150 поховань. У некрополі представлені різноманітні форми поховань - від великих саркофагів з пісковика до дерев'яних і свинцевих трун і могил, облицьованих теракотової плиткою.