RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Новини

4 липня

Всі новини

У кішки виявилося незвичайне "хобі" - багатьох воно здивувало і викликало посмішку

У мережі з'явилася кумедна історія про кішку Джинкс, яка обожнює приймати ванну.

Про це повідомляє "The dodo".

"Вона була пронизана блохами, коли я вперше її побачила, і тому що вона була така молода, я не хотіла давати їй краплі, таблетки або щось ще. Тому я садила її в раковину і мила майже кожен день", - розповіла господиня Трейсі Леманн.

З тих пір Джинкс просто одержима прийняттям ванн, це при тому, що більшості кішок не подобається, коли вони мокрі. Вона тепер завжди приєднується до господині, коли та приймає ванну.

Джинкс буде знаходитися у ванні майже весь час, поки її мама там, просто відпочиває в воді і навіть терпить, коли її мама покривається бульбашками.

Крім купання, Джинкс також дуже любить дощ - тому що просто любить бути покритою водою, коли це можливо.

Це безумовно не те, що відчувають більшість кішок, але для Джинкс перебування навколо води просто робить її такою щасливою.

"Так незвично. Всі мої кішки ненавидять ванни", "Це так приємно бачити, я ненавиджу, коли люди опускають своїх кішок в воду, а бідні кішки лякаються", "Моя не приймає ванну", "Це мило, але мильна вода шкідлива для котячої шкіри", "Мої кішки дивляться на мене так, ніби думають, що купатися - це неправильно", "Я повинен надіти мисливську куртку і рукавички, щоб покупати мою кішку Каллі", "Це круто! Моя кішка бачить воду і тікає, як летюча миша з пекла!", "Кішки зазвичай не люблять воду! Пощастило тобі!", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше рудий кіт влаштував забавну бійку сам з собою - і це відео повеселило користувачів мережі, зробивши домашнього улюбленця "зіркою".