RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Коли Apple презентує iPhone 12: названо ймовірну дату

Презентація нового iPhone 12, який є першим смартфоном Apple 5G, відкладена. Серійне виробництво гаджета розпочнеться в жовтні.

Про це повідомляє GizChina.

Згідно з попередніми звітами, ливарний завод, що відповідає за чіп Apple Bionic A14, цього року поставить 80 мільйонів процесорів A14. Ці мікросхеми будуть призначені для випуску iPhone 12 серії. Перенесення випуску iPhone 12 означає, що його продажі в 2020 році будуть значно скорочені. Якщо ж масове виробництво смартфонів розпочнеться в жовтні, термін продажу iPhone 12 становитиме лише трохи більше двох місяців, що вплине на цьогорічні продажі.

iPhone 12 серії буде першим 5G-смартфоном від Apple. Більшість користувачів iPhone чекають місяцями, щоб придбати свій перший телефон 5G. Якщо ж iPhone 12 серії буде мати набагато кращу продуктивність, попит все ще буде високим.

На сьогодні немає точної дати запуску iPhone 12 серії. Однак відомо, що iPhone 12, швидше всього, надійде цього року.

За інформацією кількох незалежних джерел, Apple вдалося розпочати виробництво iPhone 12 всього за кілька днів до презентації 15 вересня. А оскільки це нешвидкий процес, є висока ймовірність того, що компанії потрібно буде близько місяця для нарощування необхідного для початку продажів обсяг. Тому дата 20 жовтня, за даними аналітиків, є найбільш ймовірною датою для проведення презентації нового смартфона.

Як повідомляв "Апостроф", компанія Apple представила оновлення iOS до 14-ї версії, що стало приємним сюрпризом для багатьох.

До слова, 15 вересня компанія Apple презентувала новий iPad Air. "Яблучний" планшет нової лінійки має оновлений металевий корпус і вийде в нових для Apple кольорах.