RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо 5 знаків Зодіаку, які мають сильну інтуїцію і відчувають небезпеку

Природа наділила певних людей унікальним даром - вони здатні відчувати емоції гостріше, ніж інші. Ці люди мають сильний магнетизм і знають набагато більше за інших. Вони вміють передбачати події і відчувають небезпеку завдяки інтуїції, яка у них розвинена особливо сильно.

Знаки Зодіаку, які можуть передбачати події, назвало видання БелНовости.

Овни

Представники цього знаку здатні часом на нерозумні і спонтанні вчинки, але їхніми діями завжди безпомилково керує внутрішній голос. Інтуїція підказує Овнам таємні мотиви людей, їхні справжні бажання і заплановані вчинки.

З цієї причини Овни уперті і непохитні у своїх намірах: вони чудово усвідомлюють, що для них правильно, а що - ні. Варто зауважити, що відсутність сумнівів у них пов'язана з умінням прислухатися до власної інтуїції.

Водолії

Представники даного знаку Зодіаку добре розуміють свій внутрішній голос, а інтуїція Водоліїв спрацьовує практично при всіх життєвих ситуаціях: у дружбі, роботі, особистих стосунках. Оскільки Водолії завжди чують свою інтуїцію, для них не складає труднощів прийняти якесь спонтанне рішення. Водолії по своїй суті є бунтівниками і в той же час дуже співчутливими і добрими людьми. Всі ці якості в тандемі з розвиненою інтуїцією роблять представників цього знака дуже непересічними особистостями.

Діви

Народжені під управлінням Меркурія і Землі Діви є перфекціоністами по своїй натурі. Ці люди мріють добитися ідеальності в усьому, але при цьому вони вміють відчувати життя і людей, що знаходяться поруч. Завдяки здатності Дів прислухатися до внутрішнього голосу представникам цього знаку Зодіаку вдається залишатися спокійними, не втрачати раціоналізму і уникати відчайдушних вчинків.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку завжди наперед можуть передбачити результат справи. Ця якість допомагає Близнюкам уникати скандалів, сварок та інших неприємних ситуацій. Вони добре усвідомлюють, що потрібно робити в певні моменти, а від яких вчинків краще відмовитися. Інтуїція допомагає творчим Близнюкам завжди розраховувати свої дії в майбутньому.

Риби

Народжені під знаком Води Риби здатні гостро відчувати небезпеку. Розвинена інтуїція допомагає Рибам уникати місць, де їх чекають неприємності. Також люди цього знаку Зодіаку дуже чутливі і добре знають, що відчувають інші люди. Риби, як ніхто, зчитують емоції своїх близьких, їх переживання і вловлюють найменші зміни в настрої.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали 5 зодіакальних пар, яких дійсно благословили зірки.