RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Названо чотири знака Зодіаку, життя яких перевернеться у повню 31 жовтня

Унікальна астрономічна подія під назвою Блакитний Місяць, яка відбудеться у суботу, 31 жовтня, позитивно вплине на представників деяких знаків Зодіаку - до них прийде успіх і збудуться найпотаємніші бажання.

Про це пише видання zagovoryma.ru.

Блакитний Місяць - повня, яка відбувається вдруге за місяць. Цього року Блакитний Місяць пройде в свято Геловін. В цей час грань між світом живих і мертвих стає дуже тонкою. У небесного світила в цей час буде проявлятися сильна енергетика, яка призведе до змін у житті і запустить позитивні процеси, які дозволять відчути себе поцілованими долею чотирьом представникам Зодіаку - Близнюкам, Скорпіонам, Ракам, Стрільцям.

Близнюки

Для представників Зодіаку знаку Близнюки 31 жовтня - день сприятливий. Близнюки зможуть позбутися від багатьох проблем. Вони підготують проекти, які принесуть їм в майбутньому прибуток і неймовірний успіх.

Рак

Представники знаку зможуть у Блакитний місяць позбутися багатьох справ, що накопичувалися тривалий час. Раки зможуть відстояти свої інтереси і навіть змінити хід подій на свою користь.

Скорпіон

Представники цього знаку у суботу, 31 жовтня, отримають заряд енергії і активності, що позитивно позначиться на їх працездатності. Скорпіони отримають підтримку керівництва в реалізації своїх планів і завдань, а також зможуть вирішити дуже важливі справи. До того ж багатьох Скорпіонів чекають позитивні зміни в особистому житті.

Стрілець

Блакитний місяць для представників цього знаку принесе удачу. Стрільці зможуть відповідально і серйозно підійти до вирішення будь-якої справи. Їм вдасться подолати свої труднощі і досягнути успіху в кар'єрі.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 31 жовтня в усьому світі починають святкувати Геловін - свято, яке залишилося з язичницьких кельтських часів і яке супроводжують особливі прикмети, ритуали та ворожіння.