RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

На продаж виставили копію "авто Джеймса Бонда" - з бронею, кулеметами і катапультою: фото і відео

У мережі з'явилися фото копії легендарного авто Aston Martin DB5 1964 року, машину створили за прикладом автомобіля з франшизи про Джеймса Бонда.

Про це повідомляє Bring a trailer.

Автомобіль відрізняється сіро-чорним інтер'єром, а також функціональними репліками гаджетів Бонда, такими як обертові номерні знаки, знімний дах, задній куленепробивний щит, різаки для шин заднього моста, масляний розпилювач на задніх ліхтарях, димова завіса, штучні кулемети зі стробоскопами і звуковими ефектами і багато іншого.

Виготовлені на замовлення бампери з нержавіючої сталі встановлені спереду і ззаду, а фари, передня решітка, значки та оздоблення, є предметами Aston Martin.

Передні колеса управляються через рульове колесо і можуть бути заблоковані на задній ступиці. Задня вісь була модифікована, щоб приймати механічні ножиці для задніх шин.

Штучні кулемети, встановлені за моторизованими передніми покажчиками повороту, оснащені стробоскопами і звуковими ефектами з регульованою гучністю. "Антена радара" розміщена в дзеркалі з боку водія та є куленепробивний щит. Додаткове обладнання включає в себе димову завісу з витяжними вентиляторами, а також розпилювач масляної плями, встановлений за лівим заднім ліхтарем, рідини для обох з яких додаються через отвори за дверцятами паливного бака.

Знімний "ежекторний дах" пофарбований всередині монохромним британським прапором і оснащений м'якою підставкою.

Відзначимо, що цей автомобіль продали на аукціоні за 201 007 доларів.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано рейтинг автомобілів, кузов яких найменше схильні до корозії .