RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Збіглося? Концерт "Вечірнього кварталу" було перенесено на останній день жорсткого карантину

Невизначеність з датами початку жорсткого карантину зіграла злий жарт з концертом "Вечірнього кварталу", який повинен був відбудуться в столичному культурному центрі Freedom Hall 18 грудня, але був перенесений.

Як стало відомо з нової афіші концерту, новою датою "кварталівці" вибрали 24 січня.

"Перший концерт Вечірнього Кварталу після карантину! Не пропустіть! Образи, які вже стали улюбленими, а також нова, довгоочікувана програма", - сказано в анонсі цього виступу.

Однак, так співпало, що саме цей день виявився останнім днем жорсткого карантину, який, за розпорядженням Кабінету міністрів, буде діяти в Україні з 8 січня на протязі 16 днів.

Яким чином артисти комік-групи, в якій раніше працював президент України Володимир Зеленський, будуть виходити з ситуації, що склалася, поки невідомо. Оголошення про нову дату концерту поки не опубліковано.

Як повідомляв "Апостроф", Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що для підтримки підприємців в умовах жорстокого карантину, який в Україні буде діяти з 8 по 24 січня включно, направлять 12 мільярдів гривень. Відповідні закони щодо підтримки людей і бізнесу в період посиленого карантину вже підписав президент Володимир Зеленський.