RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У небі біля Лос-Анджелеса пролетів невловимий "хлопець з реактивним ранцем", відео

Колись реактивний ранець був чимось з розряду фантастики, пристроєм з GTA, але вже зараз з таким гаджетом можна літати по містах.

Журналісти таблоїду New York Post повідомили, що чергова зустріч з "літаючим хлопчиком" сталася в південній частині Лос-Анджелеса.

Жителі Лос-Анджелеса зняли дивовижне відео, на якому можна помітити "літаючого хлопчика", саме так охрестили хлопця з джетпаком. Невловимого літаючого хлопця за останні 4 місяці в повітрі бачили вже кілька разів, але про його особистість ніхто так і не дізнався.

Хлопця з джетпаком зняла на відео інструктор льотної школи Sling Pilot Academy. У літній школі кажуть, що це міг бути і дрон чи інший об'єкт, але інструктор більше схиляється до версії з людиною.

Хлопець літав на висоті 900 метрів, на даний момент в льотній школі продовжують з'ясовувати, чи був цей політ легальний. У Лос-Анджелесі є виробник реактивних ранців, політ хлопця над містом міг бути черговим випробуванням. Представники Федерального управління цивільної авіації повідомили, що вони поки не можуть підтвердити справжність відеозапису, але серйозно ставляться до цієї історії, і вже почали співпрацювати з ФБР.


Вперше інформація про загадкового хлопця з реактивним ранцем з'явилася в мережі в серпні 2020 року. Два пілоти розповіли про те, що вони побачили цього хлопця в повітрі, і були в шоці від того, що їм попалося на очі. До цього ніхто не знімав хлопця на відео, але зараз йому не пощастило потрапити в об'єктив. Швидше за все, "літаючий хлопчик" зміг підняти себе в повітря за допомогою спеціального ранцю, на якому встановлені двигуни. Такі ранці тестують по всьому світу, деякі з видів джетпаків можуть долати великі відстані, наприклад, з їх допомогою можна облетіти все місто.

Як писав "Апостроф" раніше, вчені показали, як зміниться зоряне небо через 400 тис. років, вражаюче відео