RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Їх живить сліпа лють: в США оцінили, наскільки небезпечні прихильники Трампа

Радикально налаштовані прихильники чинного президента США Дональда Трампа можуть бути дуже небезпечними, в тому числі для інших людей.

Про це в коментарі "апостроф" розповів Майкл Герхард - заслужений професор юриспруденції Університету Східної Кароліни, конституціоналіст і автор книг про американських президентах і процедурі імпічменту.

За його словами, правоохоронці та військові повинні посилено стежити за порядком не лише в Вашингтоні, але також і в інших штатах.

"Прихильники Трампа прислухаються до його заклику завдати шкоди всій країні. Але якщо вони це зроблять, то доведуть, що не здатні прислухатися до доказів і розуму. Їх живить лише сліпа лють", - сказав він.

6 січня прихильники Дональда Трампа влаштували масову акцію протест , яка завершилася захопленням будівлі Капітолію. Мітинг проходив на тлі затвердження результатів президентських виборів, на яких переміг Джо Байден.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Трамп уникне в'язниці, але не двох імпічментів - американський конституціоналіст Майкл Герхардт