RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Росіянин відзначив весілля друга "ковбойським" салютом з автомобіля, відео

У місті Мічурінськ Тамбовської області молоді люди вирішили незвичайним чином привітати свого товариша з весіллям, пострілами з автомата.

Про це написав Telegram-канал Life Shot.

Відео зняв відеореєстратор одної з машин, яка їхала за гучним весільним кортежем. З автомобіля виліз хлопець, як потім виявилося, 22-х років, і почав стріляти в повітря з автомата, висловлюючи так свою радість у зв'язку з одруженням близького друга, чим дуже налякав інших водіїв і пішоходів. Крім того, автомобіль зі стрільцем грубо порушував правила дорожнього руху, швидко переїжджаючи з одного ряду в інший, підрізаючи інші машини.


Хтось, із спостерігачів, викликав поліцію. Прибулі на місце події співробітники правоохоронних органів вилучили зброю - автомат Калашникова. Той, хто стріляв хлопець запевнив, що автомат був куплений зовсім недавно в спеціалізованому магазині. Крім того, хлопець вибачився і запевнив, що не хотів нікого налякати. Але за фактом події, все ж було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 213 КК РФ "Хуліганство".

Як писав "Апостроф" раніше, під Миколаєвом штурмували будинок з небезпечним злочинцем, який спотворив батька і стріляв по поліцейським.