RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Вертолітний майданчик в морі і льодовий палац: журналісти показали розкішну дачу Путіна в Криму, відео

Через добу після арешту російського опозиціонера Олексія Навального було опубліковано розслідування про палац президента РФ Володимира Путіна під Геленджиком, тепер же з'явилася інформація про його розкішний маєток в окупованому РФ Криму, поряд з селищем Олива.

Про це повідомляється в сюжеті Крим.Реаліі ТВ.

Літня дача Путіна прихована за двома парканами. Перший - висотою в шість метрів, весь в камерах відеоспостереження. Він перегородив вид на Чорне море з Южнобережного шосе (Ялтинської траси).

Відзначається, що глава Росії займає одразу дві державні дачі, на території яких стоїть вежа-глушилка, яка не дає піднятися дронам. За безпеку Путіна відповідають Росгвардія і Федеральна служба охорони (ФСО).

На території дач є кілька вертолітних майданчиків, SPA-комплекс, критий татамі та будується льодовий палац. Сусіди Путіна - російський екс-прем'єр Дмитро Медвєдєв і глава ФСБ Олександр Бортніков.

Раніше "Апостроф" розповідав, що маєток Путіна під Геленджиком займає територію загальною площею в 68 гектарів і коштує близько $ 3,5 млрд. Для спуску на пляж є спеціальний тунель. Там також є безліч саун, перукарня, "кальянна" і ігрова зона.